top of page

PRIVACY BELEID

PRIVACYVERKLARING

Op deze pagina kun je lezen hoe Bee-Media informatie over jou verzamelt en waarom. Jouw persoonlijke informatie wordt te allen tijde vertrouwelijk en met respect behandeld in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD EN WAAROM?

Gegevens worden verkregen bij het invullen van het contactformulier op de website. Hier wordt gevraagd naar jouw naam en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel gebruikt om op jouw bericht te kunnen reageren. Verder gebruikt Bee-Media enkel functionele cookies op de website.

De adresgegevens worden gebruikt om de factuur conform de geldende regels te kunnen opmaken en om producten behorende bij de diensten te kunnen leveren. Het telefoonnummer wordt gebruikt om te kunnen communiceren. Wil je de betreffende gegevens niet delen met Bee-Media?
Dan kan de opdracht helaas niet worden uitgevoerd. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te kunnen voeren en de producten te kunnen leveren.

 

WORDEN GEGEVENS GEDEELD OF BEWAARD EN VOOR HOE LANG?

De gegevens komen na het invullen van het contactformulier of de mail direct in de mailbox van Bee-Media terecht. Deze komen in een beveiligd CRM systeem terecht. De gegevens worden voor onbepaalde tijd in de mailbox en het klantenbestand van Bee-Media opgeslagen ten behoeve van eventuele vragen of informatieverstrekking omtrent de gemaakte producties en of plaatsingen die in het archief bewaard worden. Financiële informatie en facturen worden 5 jaar bewaard ten behoeve van de Belastingdienst.

De verstrekte persoonsgegevens worden enkel voor administratieve doeleinden gedeeld met de belastingconsulent van Bee-Media middels ingediende verkoopfacturen.

Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, CRM-systeem, de computer als de mailbox van Bee-Media.

bottom of page