top of page

DE KRACHT VAN LOKAAL

In hun eigen buurt vinden mensen elkaar. B.Magazine is hét platform van Bloemendaal. In het blad lees je over mensen die in deze omgeving wonen en/of werken. We nemen je mee naar inspirerende plekken en laten je zien wat je in deze omgeving kunt beleven.

 

Gratis in de bus

De inwoners van de vijf dorpen (Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang) ontvangen het blad drie keer per jaar gratis in de bus. Dat zijn ruim 11.000 huishoudens. In Haarlem en Heemstede ligt het blad bij adverteerders, musea, theaters, winkels, horecagelegenheden en wachtkamers. Per editie bereiken we ca. 45.000 lezers. Online vind je ons via onze website B.Magazine en Facebookpagina 

Waardering voor kwaliteit

Sinds de start in 2014 heeft B.Magazine zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de regio. Ons redactieteam bestaat uit professionele schrijvers, fotografen en andere creatieven die deze omgeving goed kennen. De lezers waarderen het blad om de kwaliteit van de inhoud en de fotografie. Elke uitgave bevat redactionele artikelen over een wisselend thema en over onderwerpen als natuur, wonen, recreatie, ondernemerschap, gezondheid, welzijn, sport en lekker eten. Vaste onderdelen zijn een agenda en pagina’s over kunst en cultuur.

Schermafbeelding 2022-03-17 om 10.57.29.png
bottom of page