top of page

DE KRACHT VAN LOKAAL

In hun eigen buurt vinden mensen elkaar. B.Magazine is hét platform van Bloemendaal. In het blad lees je over mensen die in deze omgeving wonen en/of werken. We nemen je mee naar inspirerende plekken en laten je zien wat je in deze omgeving kunt beleven.

 

Gratis meenemen

B.Magazine is een glossy tijdschrift dat 3 keer per jaar wordt verspreid in de 5 Bloemendaalse dorpen en in aangrenzende wijken in Santpoort, Bentveld, Haarlem en Heemstede. Het blad ligt ook bij adverteerders, musea, theaters, winkels, horeca en wachtkamers. De oplage bedraagt 15.000, per editie bereiken we ca. 45.000 lezers. Het blad bevat redactionele artikelen over onderwerpen als cultuur, wonen, culinair, natuur, gezondheid, sport en lokaal ondernemerschap.

Online vind je ons via onze website B.Magazine en Facebookpagina 

Waardering voor kwaliteit

Sinds de start in 2014 heeft B.Magazine zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de regio. Ons redactieteam bestaat uit professionele schrijvers, fotografen en andere creatieven die deze omgeving goed kennen. De lezers waarderen het blad om de kwaliteit van de inhoud en de fotografie. Elke uitgave bevat redactionele artikelen over een wisselend thema en over onderwerpen als natuur, wonen, recreatie, ondernemerschap, gezondheid, welzijn, sport en lekker eten. Vaste onderdelen zijn een agenda en pagina’s over kunst en cultuur.

b.magazine bloemendaal bee-media.png
bottom of page