top of page

NETWERK

Bee-Media werkt samen met specialisten op het gebied van communicatie, marketing en media. Afhankelijk van de expertise die een opdracht vereist, stellen wij een team samen dat snel kan schakelen.  

 

Specialisten in ons netwerk zijn onder anderen:  

mignon_5_final.jpg
Tim Cremers | Bee-Media
Mignon van Schaik
Tim Cremers

MIK DESIGN Mignon is een conceptdenker & grafisch ontwerper. Ze denkt graag mee zowel on- als offline. Jij doet waar jij goed in bent. Zij doet dat ook. Haar klanten vinden haar to the point & creatief. 

Timboektoe Communicatie is bedenker en maker van creatieve events, campagnes en video. Het ene oog ziet, het ander voelt. Alles is communicatie, maar communicatie is lang niet alles.

 

Tim vertaalt communicatie-vraagstukken in pasklare antwoorden. In events die raken en mensen verbinden. Creatieve campagnes voor sterke merken die de boodschap groots en origineel maken. 

Ben van der Sluis.jpg
Ben van der Sluis

In de Zocherlounge organiseert Ben tentoonstellingen en concerten. Als cultureel ondernemer brengt hij kunstenaars uit de beeldende kunst, muziek en poëzie en publiek met elkaar in contact.

 

Zocherlounge - het monumentale kerkje van het voormalig Provinciaal Ziekenhuis - is een stijlvolle locatie voor verhuur en cultuur in het mooie, groene Bloemendaal

Katja van 't Bolscher | Bee-Media
Katja
van het Bolscher

Creating Brands is het merkstrategie- en designbureau van Katja van het Bolscher.

Haar expertise ligt in (re)branding vraagstukken en consumenten-omgeving-design. Ze helpt bedrijven hun formule of merk te versterken en creëert een onderscheidende identiteit voor ze, visueel en inhoudelijk. Via Branding en Design kun je meer merkwaarde realiseren, en in vervolg daarop meer omzet.

bottom of page